Харчування

Правильне харчування є невід'ємною частиною санаторно-курортного лікування

 
Вона виходить з теорії збалансованого харчування. Відповідно до неї їжа повинна містити оптимальну кількість білків, вуглеводів, жирів, мікроелементів, вітамінів, мінеральних та інших речовин. Крім того, ретельно підбирається калорійність їжі, її температура, об'єм та консистенція.
 
За час функціонування санаторію «Плай» наші спеціалісти нагромадили величезний досвід правильної організації харчування. Їжа в їдальні здравниці не тільки смачна, а й є джерелом сили, здоров'я та бадьорості.
 
Послуги харчування у санаторії «Плай» у Сергіївці проводяться відповідно до сертифікації послуг харчування та забезпечення дотримання фізіологічних (медичних) норм харчування.